Wie ben ik?

Mijn naam is Johan Verrips en woon in Lekkerkerk. Met 57 jaar, een nieuw huwelijk, en vader van twee prachtige kinderen heb ik de nodige levenservaring opgebouwd. Naast een baan in de IT besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn passie om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken.  Ik heb diverse opleidingen in het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en coaching en vind het geweldig daar anderen mee verder te helpen.

Zo heb ik naast een algemene levens- en loopbaancoach opleiding heb ik me verder verdiept op het gebied van ACT. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Dit is een therapie die cliënten helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen (Acceptance), zodat men kan blijven investeren in de dingen die ze écht belangrijk vinden (Commitment).

Coaching is op een natuurlijke manier een vaardigheid geworden.  Vanzelf kwamen mensen "sparren" over problemen of uitdagingen. Men voelde zich gehoord en hechtten waarde aan de gesprekken. Van lieverlee ben ik dit verder gaan ontwikkelen met studie en training. En elk gesprek vind ik weer fascinerend!

Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar onze gesprekken hebben geen christelijke inslag – tenzij jij er om vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is.

Typerend voor mijn manier van coachenLees wat klanten over mij zeggen.