Referenties

Wat zeggen klanten over mij?

Aan het einde van een coachtraject vraag ik de coachee altijd om feedback op de manier van coachen en om een "quote" voor op de website. Hier vind je (alle) teksten die zijn aangeleverd.
Fijne gesprekken in een ontspannen sfeer. Nieuwe inzichten en waardevolle tips gekregen om mee verder te gaan. Het was echt de moeite waard!

-Petra-


Tijdens de gesprekken geef je rust en ruimte en ik voelde me op m'n gemak en begrepen. Door je meedenken, vragen en reflecties begrijp ik mezelf nu beter, herken grenzen beter en leer daar steeds beter mee om te gaan.

-Jacqueline-


Johan is een fijne coach, met een gestructureerde aanpak die me meer zelfkennis en duidelijke stappen heeft opgeleverd. Hij komt zeer gedegen over. Dit had ik eerder moeten doen!

-Leo-


Johan luistert nauwkeurig, dit is goed te merken door de vragen die hij stelt wanneer je jouw verhaal doet. Hierdoor voel je je begrepen en dat er naar je geluisterd wordt.

-Bart-


Goede vertrouwenspersoon die je verder helpt in moeilijke situaties door het probleem in te kaarten en er iets mee te doen en de motivatie ervoor te krijgen zonder schaamte.

-Martin-